Staňte sa partnerom

Výročný okrúhly stôl

/ Prednáška

Prezentácia poskytne komplexný pohľad na kohéznu politiku po roku 2021. V príspevku sa dozviete, ako budú prebiehať negociácie k novému viacročnému finančnému rámcu, aké zjednodušenia prinesie, čo nás čaká v najbližšom období. Dozviete sa tiež o cieľoch a prioritách Európskej komisie a o možnostiach kumulovania viacerých zdrojov financovania.

Videozáznam

Gabriel Fedorko

ITAS
Fedorko má dlhoročné skúsenosti v oblasti rozvoja IT priemyslu na Slovensku a obchodu so softvérom pre štát a verejnú správu. Zastupoval rôzne manažérske pozície v Poštovej banke, Microsofte či v DNS Slovensko. V roku 2019 bol menovaný za tajomníka IT Asociácie Slovenska (ITAS). Počas svojej kariéry venoval veľa energie do rozvoja moderného a inovatívneho IT pre zlepšenie biznisu firiem a koncových zákazníkov. Viedol tím, ktorý v roku 1998 realizoval prvý platobný príkaz na Slovensku v prostredí nastupujúceho internetového biznisu. Rozvíjal základy internetového biznisu v oblasti B2C a B2B. V Poštovej banke realizoval projekt mobilného bankovníctva v prostredí mobilného internetu na báze protokolu WAP, ktorý v tej dobe bol štvrtou európs…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Pavol Frič

ITAS
Viceprezident IT Asociácie Slovenska pre eGovernment. V roku 1986 končil vysokoškolské štúdium na Katedre počítačov Elektrotechnickej fakulty SVŠT v Bratislave. Po skončení štúdií ostal pracovať na vysokej škole a v roku 1995 obhájil kandidátsku dizertačnú prácu v oblasti umelej inteligencie. Vybudoval viacero nových predmetov a aktívne prednášal v oblasti umelej inteligencie a softvérového inžinierstva. V roku 1995 sa začal plne venovať práci v spoločnosti DITEC. Pôsobil ako riaditeľ Divízie informačných systémov. V roku 2000 bol menovaný do pozície viceprezidenta pre stratégiu. V tejto pozícii riadi rozvojové projekty spoločnosti a koordinuje súčinnosť dcérskych spoločností. Jeho hlavnými oblasťami záujmu je elektronický obchod, e-go…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Milan Ištván

Partnerstvá pre prosperitu
Milan Ištván vyštudoval žurnalistiku v Bratislave a v Paríži. V rokoch 1998 až 2002 bol najmladším poslancom NR SR, venoval sa témam ako internet do škôl, liberalizácia telekomunikačného trhu, zákon o elektronickom podpise. Od roku 2002 sa v občianskom združení Partnerstvá pre prosperitu (PPP) venuje podpore informatizácie spoločnosti. Je členom Rady vlády SR pre digitalizáciu verejnej správy a jednotný digitálny trh a viacerých pracovných skupín venujúcich sa eGovernmentu, Broadbandu či implementácii fondov EÚ v digitálnej oblasti.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Rastislav Janota

NBÚ
Má viac ako 20 rokov skúseností s IT a telekomunikačným sektorom. Počas jeho profesionálnej kariéry zastával viaceré expertné a top manažérske pozície v oblasti ICT a kybernetickej bezpečnosti ako v súkromnej sfére tak v štátnej správe, ako na Slovensku tak v rôznych štátoch v zahraničí. Od 1.9.2023 pôsobí ako špeciálny vyslanec NBÚ pre kybernetickú bezpečnosť na zastupiteľskom úrade Slovenskej republiky vo Washington, D.C., USA.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Ivo Kovačič

Atos IT Solutions and Services
Profesionál s praxou viac než 25 rokov v oblasti IT na Slovensku a v zahraničí. Venuje sa riadeniu projektov, konzultačným a implementačným službám pri realizácii IT projektov a ako manažér aj budovaniu realizačných tímov. V centre jeho záujmu stoja nové technológie a postupy v oblasti digitálnej transformácie podnikov, BizDevOps, automatizácie podnikových procesov (RPA), podnikových informačných systémov (ERP, CRM, DMS, integrácia a vývoj softvéru) a ďalšie. V spoločnosti Atos pracuje od roku 2013 a vedie skupinu, ktorá realizuje vývojové, implementačné a realizačné projekty. Vyštudoval na Elektrotechnickej fakulte STU v Bratislave odbor Mikroelektronika. Neskôr ukončil MBA štúdium na University of Warwick.  
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Gabriel Lachmann

Slovensko.Digital
Ing. Gabriel Lachmann sa narodil v roku 1976. Vyštudoval FEI STU v Bratislave odbor automatizácia. V roku 1999 bol spoluzakladateľom a CEO softvérovej firmy Elline s.r.o., ktorá sa venovala dodávke internetových portálov, bankových a burzových systémov. V roku 2003 koordinoval fúziu spoločností Elline a Euromove, ktorá vyústila do vzniku systémového integrátora EEA s.r.o.. Od roku 2003 pôsobí v EEA na pozícii obchodného riaditeľa (CBO). Je spoluzakladateľom OZ Utopia a členom Spoločnosti pre otvorené informačné technológie.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Radoslav Repa

expert na digitálnu transformáciu
Radoslav Repa začal svoju profesionálnu kariéru ako štátny zamestnanec na Úrade vlády SR, kde neskôr pracoval ako riaditeľ odboru elektronických a sieťových služieb, pričom sa zameriaval predovšetkým na správu siete vládnej siete Govnet a Centrálneho digitálneho portálu Verejná správa poskytujúca elektronické služby občanom a podnikom, ktorú pomohol rozbehnúť v roku 2006. Potom pôsobil na ministerstve zahraničia ako konzultant pre rozvoj podnikových systémov IT a manažér štrukturálnych fondov IKT. Od začiatku roka 2009 pracoval v Stálom zastúpení Slovenska v Bruseli ako digitálny a kybernetický atašé, obhajoval národné záujmy a vyjednával dohodnuté stanoviská k stratégiám a legislatíve so zástupcami EÚ a ďalších členských štátov. Poča…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Andrej Aleksiev

Kreston Slovakia
Andrej Aleksiev je partnerom poradenskej skupiny Kreston Slovakia, v ktorej riadi oddelenie technológií a kybernetickej bezpečnosti. Po absolvovaní vysokej školy v Taliansku a doktorandského štúdia v Rusku sa vrátil naspäť domov na Slovensko, kde sa venuje informačným technológiám už vyše 13 rokov. Je ženatý, má 2 deti a okrem iného sa rád venuje etickému hackovaniu a využívaniu najmodernejších technológii v boji proti kybernetickým útokom. Ako filantrop podporuje aj aktivity mimo svoju profesiu, ako napríklad postavenie bronzovej sochy Bratislavského velikána W. Kempelena v životnej veľkosti v Bratislave.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Odporúčaní spíkri

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies