Staňte sa partnerom

The Hacker's Fingerprints

/ Prednáška

V priebehu workshopu zistíme, aké techniky používajú hackeri a aké digitálne stopy zanechávajú v prevádzke na sieti. Preskúmame niekoľko scenárov hackerstva a dozvieme sa niečo o spoofingu DHCP a DNS, o tom, na čo slúži scanovanie portov alebo ako možno nahradiť dôveryhodný šifrovací certifikát tým falošným. Všetko toto v reálnom prostredí spolu s ukážkami detekcie a forénznej analýzy.

Roman Čupka

Flowmon
Roman Čupka pôsobí v oblasti informačných technológií, informačnej a kybernetickej bezpečnosti viac ako 15 rokov. Momentálne zastáva pozíciu hlavného konzultana v spoločnosti Flowmon, ktorá je od 1.11.2021 súčasťou medzinárodnej spoločnosti Progress. Firmám a organizáciám verejnej správy prináša moderné riešenia budovania monitoringu IT infraštruktúry s ohľadom na plnenie legislatívnych požiadaviek. V posledných rokoch sa zaoberá technológiami, ktoré využívajú metódy umelej inteligenie, strojového učenia a automatizácie pre zabezpečenie dostupnosti a kvality služieb, biznis procesov a IT bezpečnostných operácií.  
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Michal Krátky

Flowmon
Michal Krátky pracuje ako Presale Consultant a zodpovedá na Slovensku za realizáciu projektov po technickej stránke, kde okrem iného zúročuje svoje skúsenosti v oblasti správy a bezpečnosti počítačových sietí.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Odporúčaní spíkri

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies