Staňte sa partnerom

Nová nemocnica v Martine

/ Prednáška
Aká bude nová univerzitná nemocnica v Martine? Práce na novej nemocnice v Martine intenzívne pokračujú. Projekt akceptuje globálne ale aj regionálne požiadavky na excelentnú zdravotnú starostlivosť postavenú na inováciách z biomedicíny a informačných technológií. Celá nemocnica je dizajnovaná podľa procesov ktoré sú cielene konfigurované na pacienta a jeho cestu systémom. Spĺňa všetky pôvodné požiadavky – smart, green, teaching, research, personalizáciu prístupu a plánovanú zdravotnú starostlivosť postavenú na kvalite a hodnotovej orientácii.

Výstavba novej štátnej nemocnice, ktorá bude vzdelávať budúcich lekárov a iných zdravotníckych profesionálov a zároveň podporovať inovácie a procesy vedúce k zlepšeniu znalostnej ekonomiky môže byť po rokoch prvým signálom k zlepšeniu súčasného stavu zdravotnej starostlivosti na Slovensku.

Videozáznam

 

Martina Antošová

Univerzitná nemocnica Martin
Martina Antošová sa špecializuje na prípravu a koordináciu národných a medzinárodných projektov z viacerých zdrojov financovania a komplexnú implementáciu týchto projektov. Zameriava sa najmä na oblasť aplikovaného výskumu a klinického skúšania. V súčasnosti pôsobí ako líder a hlavný koordinátor projektu novej univerzitnej nemocnice v Martine (Univerzitná nemocnica sv. Martina). Participuje na príprave strategických dokumentov pre Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky kde pôsobí vo funkcii poradcu generálneho tajomníka služobného úradu a vizionárka domény Stratégie pre inteligentnú špecializáciu RIS3 v doméne Zdravá spoločnosť v rámci prípravy nových operačných programov pre čerpanie štrukturálnych fondov EU na Slovensku pre…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Odporúčaní spíkri

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies