Staňte sa partnerom

Sú slovenské mestá pripravené byť SMART?

/ Prednáška
Pre tvorbu inteligentného mesta je kľúčový zber dát a ich následná analýza. Potom je možné navrhnúť a realizovať konkrétne riešenia v oblasti energetiky, dopravy, odpadového hospodárstva i v ďalších oblastiach tak, aby sa zvýšila kvalita života obyvateľov mesta. Následne prichádza na rad dômyselné prepájanie dát. A keď začne mesto na základe týchto dát rozhodovať a riadiť svoje investičné zámery do infraštruktúry či ďalšie aktivity, premení sa na SMART.

SMART CITY môže vzniknúť len na základe partnerstva so súkromným sektorom, ktorý prináša inteligentné riešenia a inovácie.

Na konferencii ITAPA predstavíme prvý konkrétny projekt, ktorý vznikol medzi mestom Veľký Šariš a spoločnosťami SAS Slovakia, s.r.o., ANTIK Telekom s.r.o., SENSONEO j.s.a. a Skupinou Východoslovenská energetika Holding.

Videozáznam


 

Miroslav Kulla

Východoslovenská energetika
Miroslav Kulla ukončil svoje vysokoškolské štúdiá titulom Master of Business Administration (MBA) na Paris Business School vo Francúzsku. Predtým úspešne absolvoval Fakultu manažmentu na Univerzite Komenského v Bratislave. V Skupine VSE Holding pôsobí od roku 2005. Miroslav Kulla je obchodným riaditeľom spoločnosti Východoslovenská energetika a konateľom spoločnosti innogy Slovensko. Zodpovedá za nákup a predaj elektriny a zemného plynu, za investície do inovácií a nových technológií, ako aj za presadzovanie komplexných energetických a produktových riešení pre zákazníkov.  
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Odporúčaní spíkri

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies