Staňte sa partnerom

DISKUSIA

/ Prednáška
paneloví spíkri
Pavol Lepey, Roche Slovensko
Lukáš Palaj, Ministerstvo zdravotníctva SR
Michal Štofko, Asociácia zdravotných poisťovní
Dominik Tomek, Asociácia na ochranu práv pacientov

Videozáznam

Pavol Lepey

MEDITRADE
Pavol Lepey má viac ako 26 ročné skúsenosti s prácou v zdravotníctve. Pracoval v oblasti transformácie zdravotníctva a inovácií v spoločnosti Roche. Niekoľko rokov úspešne viedol zastúpenie spoločnosti Medtronic na Slovensku a v Českej republike, pracoval pre Abbott Laboratories a venoval sa implementácii nových diagnostických a terapeutických nástrojov do klinickej a laboratórnej praxe.  
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Lukáš Palaj

Ministerstvo zdravotníctva SR
Lukáš Palaj vyštudoval Vysoké učení technické v Brne. Pracoval deväť rokov v nadnárodnej spoločnosti zameranej na vývoj a výskum v oblasti letectva a vesmírnych aplikácií, kde sa od roku 2017 venoval využitiu umelej inteligencie pre diagnostiku a prognostiku leteckých motorov. V tejto oblasti je aj autorom dvoch patentov . Od 2020 vedie na Ministerstve zdravotníctva odbor digitalizácie a umelej inteligencie.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Dominik Tomek

Lekárska fakulta SZU
Dominik Tomek, PhD. pôsobí ako odborný asistent na Lekárskej fakulte SZU, je odborným garantom pre certifikované pracovné štúdium v odbore Farmakoekonomika. V rokoch 2015 – 2016 bol členom zboru riaditeľov Medzinárodnej spoločnosti pre farmakoekonomiku ISPOR so sídlom v USA. Pôsobil 4 roky ako člen vedenia European Patients Forum so sídlom v Bruseli, v súčasnosti je členom Etickej komisie EPF v Bruseli. Dlhé roky sa venuje práci pre Asociáciu na ochranu práv pacientov, v súčasnosti je viceprezident AOPP. Pracoval na ministerstve zdravotníctva, v zdravotných poisťovniach, v Štátnom ústave pre kontrolu liečiv a v zdravotníckych zariadeniach.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Michal Štofko

Ministerstvo zdravotníctva SR
Pracoval vo viacerých zdravotníckych zariadeniach a spoločnostiach. Okrem toho bol predsedom Dozornej rady Fakultnej nemocnice v Nových Zámkoch a podpredsedom Kategorizačnej komisie pre špeciálne zdravotnícke materiály MZ SR. Od októbra 2023 zastáva funkciu štátneho tajomníka Ministerstva zdravotníctva SR.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Odporúčaní spíkri

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies