Staňte sa partnerom

Diskusia "Nákup v štátnom IT"

/ Diskusia
ERIK HEVESI, MIRRI: "Aj vo verejnom obstarávaní je možné dosahovať dobré výsledky, len musia chcieť obe strany.“

Jozef Graňačka, Slovensko IT 
Erik Hevesi, MIRRI 
Emil Fitoš, ITAS 
Peter Kubovič, Úrad verejného obstarávania SR 
Marián Marek, ITAS

VIDEOZÁZNAM

Emil Fitoš

ITAS
Po štúdiách a podnikaní strávil Emil Fitoš viac ako 20 rokov pracovného života v spoločnosti Siemens, neskôr v spoločnosti Atos. V roku 2014 sa stal generálnym riaditeľom Atos Slovensko a Česká republika. Pod jeho vedením bol Atos jednou z popredných spoločností na trhu s významným inovačným prínosom. 21. júna 2017 bol zvolený za prezidenta IT Asociácie Slovenska a funkciu obhájil aj v rokoch 2019, 2021 a 2023. Pôsobí ako poradca vlády SR a podpredseda Rady vlády SR pre digitalizáciu verejného sektora a jednotný digitálny trh. Dianie v digitalizácii Slovenska ovplyvňuje aj cez svoje zapájanie sa do aktivít Digitálnej koalície a Centra pre umelú inteligenciu AISlovakIA. Je generálnym riaditeľom Slovenského centra digitálnych inovácií (zná…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Marián Marek

ITAS
Ako absolvent Elektrotechnickej fakulty STU v Bratislave začal pracovať v súkromnej spoločnosti PosAm ako obchodník a stal sa riaditeľom a majiteľom spoločnosti už o štyri roky neskôr. Pod jeho vedením spoločnosť prešla z predaja na vývoj softvérových riešení a už niekoľko rokov po sebe sa umiestňuje v prvej desiatke rebríčka TOP Trend. Marián Marek je členom prezídia Asociácie IT Slovenska, profesného združenia najdôležitejších domácich a zahraničných spoločností pôsobiacich v oblasti informačných a komunikačných technológií a člena prezídia Republikovej únie zamestnávateľov.  
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Peter Kubovič

Úrad verejného obstarávania SR
Absolvoval Právnickú fakultu Univerzity Komenského v Bratislave. Doktorát absolvoval na Právnickej fakulte Trnavskej univerzity v Trnave. V období rokov 2005 – 2011 a 2013 - 2018 pôsobil na Úrade pre verejné obstarávanie. V období rokov 2012 – 2013 bol riaditeľom odboru verejného obstarávania na Ministerstve zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky. V období rokov 2018 – 2020 pracoval ako vedúci útvaru verejného obstarávania Mesta Trnava. Od augusta 2020 bol zamestnancom Slovenskej elektrizačnej prenosovej sústavy, a.s. Počas svojej praxe sa venoval agende verejného obstarávania, pôsobil ako lektor a školiteľ v oblasti verejného obstarávania. Počas svojej dlhodobej odbornej kariéry bol členom množstva pracovných sk…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Erik Hevesi

Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky
Pri riadení centrálneho nákupu v nadnárodných korporáciách (Slovak Telekom, Dell, Tatra banka) s výhodou využíva aj skúsenosti z consultingu (Accenture). Riadil strategický nákup aj operatívu, pre široké portfólio komodít, služieb aj investícií. Navrhoval a implementoval zmeny organizácie a procesov nákupu a logistiky, vrátane nástrojov riadenia výkonnosti. Implementoval informačné systémy nákupu, so zameraním na elektronické výberové konania a aukcie a automatizáciu celého procure-to-pay cyklu. Momentálne pôsobí na MIRRI v roli poradcu pre obstarávanie IT služieb.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Jozef Graňačka

Slovensko IT
Aktuálne zastáva pozíciu finančného a prevádzkového riaditeľa spoločnosti Slovensko IT, a.s. a člena predstavenstva. Vďaka viac ako 20 ročným skúsenostiach v rôznych IT spoločnostiach a na rôznych pozíciách mu je svet IT veľmi blízky a svoje skúsenosti získal na veľkých ale aj menších národných a medzinárodných IT projektoch ako aj pri budovaní rôznych tímov či budovaní menších prevádzkových spoločností. V minulosti sa viac krát ocitol na pozícií krízového manažéra a svojimi skúsenosťami by rád prispel k rozvoju digitalizácie služieb štátu a k zmene používateľského zážitku občana pri komunikácií s Govermentom.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies