Registrácia Staňte sa partnerom

DISKUSIA lídrov politických strán

/ Prednáška

Peter Pellegrini

Národná rada SR
Peter Pellegrini je súčasným predsedom Národnej rady Slovenskej republiky. Túto funkciu prvýkrát zastával už medzi rokmi 2014 a 2016. V minulosti taktiež pôsobil ako predseda vlády Slovenskej republiky, minister školstva, podpredseda vlády pre investície a informatizáciu či ako štátny tajomník Ministerstva financií. Okrem toho bol šesťkrát zvolený za poslanca Národnej rady Slovenskej republiky, prvýkrát v roku 2006.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Richard Sulík

SASKA
Richard Sulík, minister hospodárstva SR, predseda strany Sloboda a Solidarita, bývalý europoslanec. Pôsobil ako poradca ministrov financií Ivana Mikloša (2002–2003) a Jána Počiatka (2006–2007). V roku 2004 dva roky šéfoval spoločnosti Odvoz a likvidácia odpadu, a.s., ktorá je vo vlastníctve mesta Bratislava. Od roku 2005 do roku 2006 bol poradcom ministerky sociálnych vecí, práce a rodiny. Ako europoslanec pôsobil v skupine Európskych konzervatívcov a reformistov. Liberál, ktorému záleží na tejto krajine. Chce spraviť všetko, aby Slovensko bolo lepšou krajinou pre život. Je presvedčený, že naša krajina na to má. Skvelých ľudí, krásnu krajinu, mier a ak sa podarí spravovať veci verejné lepšie, bude tu radosť žiť.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Veronika Remišová

Za ľudí
Od roku 2020 bola podpredsedníčka vlády SR a ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR. Medzi rokmi 2016 - 2020 pôsobila ako poslankyňa Národnej rady. Predtým bola komunálna poslankyňa mestskej časti Bratislava - Staré Mesto a prednášala na viacerých slovenských univerzitách - na Fakulte sociálnych a ekonomických vied a Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave a Katolíckej univerzite v Ružomberku. Medzi rokmi 2004 a 2013 bola členkou Európskej komisie. Vyštudovala ako ArtD. na Vysokej škole múzických umení v Bratislave. Ďalšie vzdelanie absolvovala na Higher Education Cert - University of Cambridge, M.A. - Centre Européen de Recherches Internationales et Stratégiques v Bruseli a Université de Paris…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Eduard Heger

Demokrati
Eduard Heger sa narodil 3. mája 1976. Vyštudoval Ekonomickú univerzitu v Bratislave. Pracoval ako manažér v rôznych firmách, ale aj ako konzultant na Ministerstve obrany SR. Stál pri zrode známej slovenskej značky, ktorá sa preslávila v USA. V minulom volebnom období bol druhým najaktívnejším poslancom spomedzi všetkých.    
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Michal Šimečka

Progresívne Slovensko
Michal Šimečka, predseda hnutia Progresívne Slovensko, je poslancom Európskeho parlamentu od roku 2019 a jedným z jeho podpredsedov od januára 2022. V minulosti pôsobil ako výskumný pracovník v Ústave medzinárodných vzťahov v Prahe, pôsobil ako poradca ministra zahraničných vecí Českej republiky a pracoval aj ako novinár pre denník SME a Financial Times. Je držiteľom titulu DPhil. z politológie a medzinárodných vzťahov na Oxfordskej univerzite.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies