Staňte sa partnerom

DISKUSIA "Centrálny ekonomický systém - prečo sa tohto systému nemáme zľaknúť"

/ Prednáška

Vladimír Bednár

Ministerstvo financií SR
Vladimír Bednár pôsobí ako generálny riaditeľ sekcie informačných technológii, Ministerstva financií. Zároveň pôsobí vo viacerých dozorných a správnych radách subjektov v pôsobnosti rezortu financií. Je hlavným lídrom reformy riadenia rezortného IT. Od roku 2018 pôsobil vo viacerých manažérskych a expertných postoch Ministerstva financií, Magistrátu mesta Bratislava a Národnej agentúry pre sieťové a elektronické služby. Predtým pôsobil v súkromnom sektore ako konzultant pre verejný a súkromný sektor najme v GIS a Finančných IT systémov. Vyštudoval Medzinárodne vzťahy a Geodéziu kartografiu a kataster.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Ján Krajči

Úrad vlády SR
Pôsobí ako riaditeľ odboru projektového riadenia na sekcii informačných technológií na Úrade vlády SR. Vyštudoval fakultu managementu na Univerzite Komenského v Bratislave, vo verejnej správe pôsobí viac ako 10 rokov. Pracoval na pozíciách finančného manažéra a projektového manažéra, má dlhoročné skúsenosti s realizáciou projektov financovaných z EŠIF, s prácou v SAP, RIS a Manex. Je hlavnou kontaktnou osobou pri implementácii CES na Úrade vlády SR.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Zuzana Péčová

Kancelária verejného ochrancu práv
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Pavol Horváth

Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Od februára 2022 pôsobí na pozícii riaditeľa odboru implementácie IT, na Ministerstve pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, kde sa primárne venuje nastaveniu zlepšenia procesov a príprave projektov na podporu rozvoja digitalizácie, informatizácie a elektronizácie v sektoroch MPRV SR – Digitálna transformácia MPRV SR 2030. V rámci rezortu spravodlivosti pôsobil ako riaditeľ odboru IT a správy registratúry na Najvyššom správnom súde SR, ktorý vznikol 1.7.2021. Výrazným spôsobom prispel k úspešnému vybudovaniu celého IT oddelenia. V rámci rezortu dopravy pôsobil ako riaditeľ odboru IT v Národnej diaľničnej spoločnosti a.s. rámci rezortu práce pôsobil ako vedúci oddelenia IT na Ústredí práce sociálnych vecí a rodiny, kde sa primárne …
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies