Staňte sa partnerom

Anatómia kybernetického útoku

/ Prednáška
Táto LIVE ukážka je zameraná na demonštráciu rôznych typov kybernetických útokov a na zdôraznenie významu kybernetickej bezpečnosti v dnešnom digitálnom svete. Cieľom je poskytnúť účastníkom pohľad, ako útočníci využívajú rôzne techniky na získanie neoprávneného prístupu k údajom a systémom.
Účastníci budú mať možnosť vidieť, ako útočníci využívajú rôzne techniky na získanie neoprávneného prístupu k údajom a systémom v simulovanom prostredí, pričom budú dodržané všetky relevantné bezpečnostné a právne opatrenia.

Je dôležité zdôrazniť, že cieľom prezentácie nie je podnecovať nezákonné aktivity alebo naučiť účastníkov, ako vykonávať kybernetické útoky. Zameriame sa na zvýšenie povedomia o kybernetickej bezpečnosti a poskytneme náhľad do toho, ako útočníci môžu využívať zraniteľnosti a ako sa môžeme chrániť pred nimi.

VIDEOZÁZNAM

Milan Kyselica

IstroSec
Pracuje ako Lead Penetration Tester v IstroSec. Zameriava sa na red teaming, sociálne inžinierstvo a testovanie aplikácií. Predtým pracoval ako penetračný tester v CSIRT.SK a potom ako vedúci ofenzívneho oddelenia v súkromnej spoločnosti. Zaujíma sa o Bug Bounty a Responsible Disclosure, kde našiel viacero CVE vo webových aplikáciách, mobilných aplikáciách, systémoch internetu vecí a automobilovom priemysle. Je držiteľom viacerých certifikátov - GIAC Cloud Penetration Tester (GCPN), Offensive Security Certified Professional (OSCP), Offensive Security Wireless Professional (OSWP), Certified Red Team Professional (CRTP), Certified Red Team Expert (CRTE).
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies