Staňte sa partnerom

Digitálna medicína v ambulancii lekára

/ Prednáška
Prednáška sa zameria na najnovšie trendy v oblasti digitálneho zdravia, umelej inteligencie a telemedicíny. Budú prezentované inovatívne riešenia a nástroje, ktoré transformujú poskytovanie zdravotnej starostlivosti a zlepšujú výsledky liečby pacientov.

Prednáška sa dotkne nasledovných tém:
- Úvod do digitálneho zdravia a telemedicíny: Definícia, trendy a prínosy pre pacientov a zdravotníkov.
- Praktické aplikácie v klinike KORFS: Prezentácia úspešných príkladov implementácie telemedicíny v rôznych oblastiach medicíny.
- Telemedicínske nástroje a platformy: Prehľad dostupných technológií a ich využitie v praxi.
- Výhody a výzvy telemedicíny: Diskusia o prínosoch a prekážkach implementácie telemedicíny v slovenskom prostredí.
- Budúcnosť digitálneho zdravia: Vízia a očakávania vývoja v tejto oblasti.

Andrej Thurzo

Lekárska fakulta Univerzity Komenského, SSRM
Absolvoval Lekársku fakultu Univerzity Komenského v Bratislave, odbor zubné lekárstvo (2006), kde pôsobí na Klinike stomatológie a maxilofaciálnej chirurgie a v Centre simulačného a virtuálneho medicínskeho vzdelávania. Je zakladateľom špecializovanej zubnej kliniky Sangre azul, technologickej spoločnosti 3Dent medical a Odbornej spoločnosti pre inovácie v medicíne. Je spoluzakladateľ a prvý prezident Slovenskej spoločnosti pre regeneratívnu medicínu a je nositeľom prestížneho ocenenia ITAPA eGovernament líder z roku 2006. Ako prvý na Slovensku vytvoril a prednášal stereoskopické 3D prednášky pri výučbe medikov v predmete čeľustná ortopédia a uviedol 3D tlač do praxe a vzdelávania medikov všeobecného a zubného lekárstva. V čeľustnej orto…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies