Staňte sa partnerom

Príležitosti a nástrahy inovatívneho riešenia

/ Prednáška
Projekt Safe Food prináša inovatívny prístup pre ľudí s potravinovou alergiou alebo intoleranciou, vývojom a prípravou jedál na mieru z bezalergénnych surovín. Žiadny z uvedených alergénov nebol a nebude použitý ani umiestnený v prevádzke Safe Food Lab, kde sa inovatívne pekárenské výrobky a denné menu pripravuje (pečie, varí). Cieľom projektu je zlepšiť kvalitu života a dohliadať na správnu výživu ľudí s potravinovou alergiou alebo intoleranciou aj pod dohľadom odborníkov na výživu a imunológov.

Jozef Wallner

No Gravity
Jozef Wallner študoval na STU v Bratislave na Stavebnej fakulte a UK v Bratislave, odbor informačná architektúra. Aktívne spolupracuje a zúčasťňuje sa na viacerých medzinárodných projektoch zameraných najmä na zelené riešenia (Herbs4youth, Vertical Gardeners Project, Youth Farmer), ekologickú dopravu/elektromobilita (eGUTS/Danube Transnational Programme), LIFE IP (manažment kvality ovzdušia), I3HIES (digitálne inovácie v zdravotníctve). 
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies