Staňte sa partnerom

Výhody MDR služieb a XDR platformy pre kybernetickú bezpečnosť

/ Presentation
V súčasnom digitálnom svete s využitím platformy rozšírenej detekcie a reakcie (XDR) na zvýšenie svojej kybernetickej bezpečnosti sa organizácie čoraz viac spoliehajú na služby riadenej detekcie a reakcie (MDR). Tieto služby prinášajú množstvo výhod, ktoré sú obzvlášť hodnotné pre firmy bez dostatočných interných kapacít na zabezpečenie bezpečnosti. Poskytujú prvotriednu ochranu bez nutnosti rozsiahlych investícií do ľudských a odborných zdrojov. Bezpečnostní experti od dodávateľa riešení spravujú najnovšie technológie, čo umožňuje významne skrátiť čas potrebný na reakciu v rámci bezpečnostného incidentu a zvyšuje úroveň dostupnej expertízy. Využitie MDR služieb tiež môže znížiť stres spojený s náborom a udržiavaním kvalifikovaného personálu.
Spoločnosť ESET, ako poskytovateľ týchto služieb, prináša unikátne znalosti získané vlastným výskumom a globálnou pôsobnosťou, čo umožňuje efektívne identifikovať a čeliť aj najsofistikovanejším hrozbám a zero-day útokom. Tieto služby sú preto efektívnym riešením pre organizácie, ktoré si prajú zvýšiť svoju kybernetickú bezpečnosť bez potreby rozširovania interného personálu.

Ondrej Krajč

ESET
Vyštudoval Slovenskú Technickú Univerzitu v Bratislave, kde sa hlavne zaoberal návrhom metropolitných optických sietí a dopredným zabezpečením dát. Predtým, než nastúpil do spoločnosti ESET v roku 2008 ako Technical Support Engineer, prešiel viacerými pozíciami, medzi ktoré patrila napríklad projektantská činnosť a administrácia sieťových prostredí rôznych firiem. V ESET bol zodpovedný za implementácie a optimalizáciu antivírusového riešenia pre veľkých zákazníkov. Aktuálne sa už viac ako 15 rokov venuje IT bezpečnosti a pracuje na pozícii Senior Technical Pre-Sales Representative. Jeho hlavnou náplňou práce je konzultačné poradenstvo pri veľkých implementáciách bezpečnostných produktov ESET v segmente enterprise, ako aj prezentačná činn…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies