Staňte sa partnerom

DISKUSIA "Ľudské zdroje pre modernú krajinu"

/ Prednáška

Gustáv Budinský

Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky
Vedie oddelenie digitálnych stratégii na sekcii digitálnej agendy Ministerstva investícii, regionálneho rozvoja a informatizácie SR, kde sa venuje ľudskému kapitálu najmä s ohľadom na digitálne zručnosti, aktivitám súvisiacim so vzdelávaním a bezpečnosťou v online prostredí, rovnako však aj digitálnej transformácii podnikov a eGovernmentu. Už popri štúdiu na strednej i vysokej škole sa venoval práci v oblasti Public relations, IT a neskôr publikovaniu v motoristických médiách, či príprave motoristickej relácie Motoring. Digitálnym zručnostiam sa začal intenzívnejšie venovať počas svojho pôsobenia v IT asociácii Slovenska, kde pracoval od roku 2006. Na MIRRI pracuje od roku 2019. 
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Marek Greško

TITANS freelancers
Marek vyštudoval informatiku na fakulte STU v Trnave. Počas štúdia získal červený diplom a po skončení štúdia sa stal víťazom súťaže najlepší podnikateľský plán v programe InQb. Má za sebou viac ako 10-ročnú prax v oblasti analýzy, vývoja SW a niekoľkoročné skúsenosti s vedením tímu vrátane projektového manažmentu. Podieľal sa na významných IT projektoch v nadnárodných finančných a telekomunikačných spoločnostiach v Čechách a na Slovensku. Je spoluzakladateľ TITANS freelancers a Group CEO v TITANS.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Marcel Vysocký

Ministerstvo školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Viktória Skřivánková

Úrad podpredsedu vlády Slovenskej republiky
Viktória Skřivánková pracuje na útvare Úradu podpredsedu vlády VAIA, ktorý je zodpovedný za tvorbu a koordináciu výskumných a inovačných politík. Má na starosti tím, ktorý rieši, ako prilákať a udržať šikovných ľudí tak, aby sa Slovensko stalo znalostnou ekonomikou. V minulosti pôsobila ako projektová manažérka pre časť Plánu obnovy a odolnosti zameranej na talent a vytvárala programy pre Slovákov v zahraničí v neziskovej organizácii LEAF. Pred návratom na Slovensko pracovala v Kancelárii európskeho ombudsmana v Bruseli a Štrasburgu, kde poskytovala právne poradenstvo v oblasti dobrej verejnej správy a transparentnosti inštitúcií EÚ, pričom stavala na vedomostiach, ktoré získala počas pracovných skúseností a štúdia v Spojenom kráľovstve …
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies