Registrácia Staňte sa partnerom

DISKUSIA "Stratégia rozvoja Slovensko 3.0"

/ Prednáška

Ľubomír Mindek

Národná agentúra pre sieťové a elektronické služby NASES
Ľubomír Mindek je skúsený líder s viac ako 15-ročnými riadiacimi skúsenosťami v oblasti digitálnej transformácie a riadenia IT služieb. Jeho kariéra je poháňaná progresívnym prístupom k inováciám a neustálym úsilím dosiahnuť vynikajúce výsledky. V rokoch 2020 až 2023 pôsobil ako generálny riaditeľ a podpredseda predstavenstva Slovenskej pošty, kde sa venoval krízovému riadeniu, príprave stratégie a plánu transformácie spoločnosti, a optimalizácii obchodných a logistických procesov. Predtým, v rokoch 2019 – 2020, riadil úsek informatizácie a elektronizácie Národného centra zdravotníckych informácií. Jeho predchádzajúce skúsenosti zahŕňajú významné pozície v renomovaných organizáciách ako Oracle Slovakia, CSC Computer Sciences, OMNICOM, IB…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Ján Suchal

Slovensko.Digital
Je programátor a jeden zo spoluzakladateľov občianskeho združenia Slovensko.Digital, kde sa venuje najmä otvoreným dátam, API a použiteľnosti aplikácií. Vyštudoval softvérové inžiniestvo na Fakulte informatiky a informačných technológií STU v Bratislave. Má tri deti. 
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Martin Déneši

Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR
Martin Déneši je odborník s viac ako 15-ročnou odbornosťou v oblasti riadenia zdrojov, určovania priorít projektov a kľúčových činností, zvyšovania výkonnosti a zefektívnenia všetkých oblastí podnikania - vrátane finančných, prevádzkových, technických a konzultačných. Je samo motivovaný a na výsledky orientovaný líder so skúsenosťami s vývojom, školením a motiváciou medzinárodných tímov pri vytváraní prostredia zameraného na ciele, ktoré vedú k vysoko kvalitnému výstupu. Efektívny komunikátor s rozsiahlymi skúsenosťami v nadväzovaní pozitívnych vzťahov s klientmi, kolegami a inými členmi vrcholového manažmentu so schopnosťou nadviazať silné obchodné vzťahy. Má rozsiahle medzi kultúrne a medzinárodné skúsenosti preukázané v mnohých projek…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Martin Hrachala

Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky
Martin Hrachala je generálnym riaditeľom Sekcie informatiky, telekomunikácií a bezpečnosti Ministerstva vnútra Slovenskej republiky. V rámci profesionálneho pôsobenia zastával viaceré riadiace pozície a má skúsenosti v oblasti projektového riadenia, návrhov riešenia funkcionalít a procesov v informačných systémoch, optimalizácií procesov a definovaní koncepcií a stratégií rozvoja IT.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Peter Daňko

Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR
Je generálny riaditeľ Sekcie informatiky na Ministerstve práce, sociálnych vecí a rodiny SR. Pre rezort zabezpečuje komplexné systémové činnosti v oblasti tvorby, realizácie a prevádzkovania informačných systémov. S viac ako 100 kolegami v rámci sekcie zabezpečuje komplexné služby v oblasti IT pre politiky ministerstva v podpore zamestnanosti, sociálnej a rodinnej politiky ako aj sociálneho poistenia a dôchodkového systému. V minulosti pôsobil ako riaditeľ IT na Úrade vlády SR, Ministerstve životného prostredia SR ako aj v Národnej agentúre pre sieťové a elektronické služby, kde sa spolupodieľal na projektoch budovania centrálnych komponentov e-Governmentu.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies