Staňte sa partnerom

Diskusia "Podpora výskumu a vývoja"

/ Prednáška
Ako sa môže Slovensko efektívne zapojiť do medzinárodnej spolupráce? Ako môže štát zlepšiť inovačný ekosystém? Ako na to efektívne využiť dostupné zdroje?

Róbert Zsembera

Ministerstvo školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR
Róbert Zsembera sa dlhé roky venuje manažmentu vysokého školstva. Vyštudoval učiteľstvo výchovy k občianstvu a učiteľstvo pedagogiky na Pedagogickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave a manažment na Fakulte managementu Univerzity Komenského v Bratislave. Do funkcie štátneho tajomníka pre vysoké školstvo a vedu nastupuje po niekoľkoročnom vedení kancelárie rektora Univerzity Komenského v Bratislave, kde pôsobil ako riaditeľ. Zároveň bol na univerzite zodpovedný za koordináciu aktivít súvisiacich s riešením krízových situácií. Má bohaté skúsenosti z pôsobenia v orgánoch akademickej samosprávy. V minulosti pôsobil ako predseda Komisie pre vysokoškolské internáty a ubytovanie Akademického senátu UK, ďalej ako člen Kolégia rektora UK,…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Zuzana Letková

Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky
Vedie oddelenie digitálnych programov na sekcii digitálnej agendy Ministerstva investícii, regionálneho rozvoja a informatizácie SR, kde sa venuje príprave a realizácii projektov v rámci investície 3 a 4, komponentu 17, Plánu obnovy a odolnosti Slovenskej republiky. Patria sem projekty ako kvantová komunikačná infraštruktúra, Európske centrá digitálnych inovácií, superpočítač, podpora výskumu a vývoja a podpora úspešných projektov v rámci priamo riadených programov EÚ. Pôsobila v rôznych organizáciách a sektoroch, najdlhšie v UNDP v oblasti rozvojovej a humanitárnej spolupráce. Na MIRRI pracuje od roku 2021.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies