Staňte sa partnerom

Diskusia "Kyberbezpečnostná doktrína"

/ Prednáška

Marek Zeman

Expert informačnej bezpečnosti v bankovom sektore
Marek Zeman má mnohoročné skúsenosti s riadením informačnej bezpečnosti v bankovom sektore. Jeho primárnou úlohou je riadenie informačnej bezpečnosti, návrh, ochrana a implementácia bezpečnostných systémov vo finančnom sektore. Špecializuje sa na procesné riadenie v bezpečnosti a zvyšovanie bezpečnostného povedomia, riadenie bezpečnostného monitoringu a analýzou logov so zameraním na vyhľadávanie vzorov správania a ich koreláciu. Venuje sa novým smerom informačnej bezpečnosti, ktoré sú viazané na moderné technológie ako sú umelá inteligencia, autonómne riadenie, či robotizácia.  Zameriava sa na pomoc štátnym orgánom pri zvyšovaní povedomia a implementácii zmien v súvislosti s informačnou bezpečnosťou. Je predsedom komisie Informačnej bez…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Pavol Vrabec

Univerzitná nemocnica Martin, Fakultná nemocnica J. A. Reimana Prešov
Vo sfére informačných technológií pracuje od roku 2003. V Univerzitnej nemocnici Martin pôsobí od roku 2007, kde prešiel viacerými pozíciami na odbore informačných technológií. Kybernetickej bezpečnosti sa venuje od roku 2017 najprv ako IT špecialista a neskôr, od roku 2022 ako manažér kybernetickej bezpečnosti. Ako manažér kybernetickej bezpečnosti pôsobí taktiež vo Fakultnej nemocnici J. A. Reimana Prešov a na rovnakej pozícií pôsobil aj v Nemocnici s poliklinikou Myjava. V roku 2022 založil platformu na výmenu skúseností a spoluprácu nemocníc v oblasti kybernetickej bezpečnosti - Fórum kybernetickej bezpečnosti nemocníc Slovenska.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Roman Imrich

EXCALIBUR
Má na starosti predaj produktového portfólia spoločnosti Excalibur a zároveň pôsobí ako Security Sales Manager v spoločnosti Soitron Group, kde je zodpovedný za komunikáciu a podporu predaja širokej škály bezpečnostných riešení koncovým zákazníkom. Má dlhoročné skúsenosti v oblasti IT technológií v bankovom sektore.    
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies