Staňte sa partnerom

Diskusia "Inovatívny prístup k ESG"

/ Prednáška

Martin Púček

CRIF
Martin Púček sa od roku 2007 pohybuje v oblasti manažmentu a predaja pre firmy v rôznych oblastiach od automotive, finančníctvo až po informačné technológie. Uplynulé roky sa intenzívne venuje hlavne oblasti ESG, kde ako konzultant ponúka digitálne riešenia spoločnosti CRIF pre oblasť ESG. 
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Marek Antoňák

AfB Slovakia
Marek Antoňák pôsobí od roku 2001 v oblasti manažmentu a obchodu v oblastiach IT, dopravy a EU projektov. Posledných 5 rokov sa venuje sociálnej oblasti, zamestnávaniu zdravotne znevýhodnených a repasovaniu použitej výpočtovej techniky.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Daniel Rabina

ESG KLUB
Je CEO komunikačnej a PR agentúry GreenTalk a spoluzakladateľ ESG KLUBU. Svoje komunikačné skúsenosti v oblasti udržateľnosti uplatňuje aj ako porotca hodnotenia Green Brands Slovakia a oceňovania ESG AWARDS Slovensko. Aktívne popularizuje tému ESG, udržateľnosti firiem a prevencie pred greenwashingom. Medzi jeho klientov patria spoločnosti KOSIT, ewia, MH Teplárenský holding, PW Energy a WOOD & Company. Je doktorandom politológie na Trenčianskej univerzite Alexandra Dubčeka v Trenčíne.  
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies