Staňte sa partnerom

Preukazovanie súladu stavu ochrany osobných údajov s legislatívnymi požiadavkami u automatizovaných informačných systémoch

/ Prednáška
Prezentácia poukáže na možnosti automatizácie dohľadu nad automatizovanými informačnými systémami spracovania osobných údajov. Prezentácia stručne popíše dôvody výberu nástroja správy logov počnúc vyhodnotením jej potreby, stručnou definíciou rozsahu projektu správy logov, metodiky výberu výrobcu, mechanizmov používaných pre skúšobné implementácie takéhoto nástroja (proof of concept), až po úvodné nasadenie tohoto nástroja do prevádzky.

Ladislav Nyiri

Novell
Ladislav Nyíri je absolventom elektrotechnickej fakulty SVŠT. Je odborníkom na problematiku sieťových technológií, bezpečnosti, integráciu a centrálnu správu systémov. S technológiami spoločnosti Novell pracuje od roku 1991. Odborne sa zameriava na technológie vedúcich výrobcov technológií v tomto segmente IT, čo potvrdzuje rada odborných certifikácií (Novell CNA, CLA, CNE, MCNE, CNI, MCNI, Microsoft MCP, MCSA, MCSE, VMWare VCP, CompTIA Project +, CTT). V súčasnosti pracuje v spoločnosti Novell Slovensko na pozícii Senior Technology Consultant, kde spolu so svojim tímom pracuje na riešeniach zásadných projektov založených na technológii spoločnosti Novell.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies