Staňte sa partnerom

Význam OPIS

/ Keynote
Prečo by vám prednáška nemala uniknúť? 
Peter Kostolný z Úradu vlády Slovenskej republiky v rámci svojej prednášky povie viac o vplyve Operačného programu informatizácie spoločnosti (OPIS) na rozvoj eGovernementu na Slovensku.

V rámci svojej prednášky sa pozrie aj na výsledky OPIS a najmä na prínos projektov, ktoré sa v rámci operačného programu zrealizovali so zreteľom na slovenského občana, ako aj štát.

Predmetom prednášky bude aj nové programové obdobie a predostrenie vízií, cieľov a plánov pre roky 2014- 2020. 




 

Peter Kostolný

Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR
Peter Kostolný zastáva funkciu generálneho tajomníka služobného úradu Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR od 1. novembra 2023. Je absolventom Stavebnej fakulty Žilinskej univerzity v Žiline. Svoje odborné vzdelávanie v oblasti projektového riadenia a riadenia kvality vo verejnej správe si rozšíril prostredníctvom viacerých akreditovaných vzdelávacích kurzov. V rokoch 2015 až 2020 zastával funkciu generálneho riaditeľa sekcie finančných programov na Úrade vlády SR. Pôsobil ako konzultant a projektový manažér v poradenskej a konzultačnej spoločnosti so zameraním najmä na poradenstvo v oblasti čerpania prostriedkov z fondov EÚ.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies