Tomáš Vlčko
Ing. Tomáš Vlčko, PhD. je absolventom Fakulty biotechnológie a potravinárstva Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre. Inžiniersky titul získal v programe bezpečnosť a kontrola potravín a doktorský titul v programe technológia potravín. Svoj celý profesný život sa venuje problematike bezpečnosti a kontroly potravín z vedecko výskumného hľadiska a z hľadiska činností na úseku štátnej služby na Úrade verejného zdravotníctva SR. Ing. Tomáš Vlčko, PhD. je autorom a spoluautorom viacerých vedeckých a odborných publikácii vydaných doma a v zahraničí a každoročným aktívnym účastníkom medzinárodných vedeckých a odborných konferencii zameraných na problematiku bezpečnosti potravín. Ing. Tomáš Vlčko, PhD. ako odborný pracovník odboru hygieny výživy, bezpečnosti potravín a kozmetických výrobkov zastupuje Slovenskú republiku na Stálom výbore Európskej Komisie pre rastliny, zvieratá, potraviny a krmivá, sekcia nové potraviny a toxikologická bezpečnosť.
Prihláste sa na Jesenná ITAPA 2024
-
Diskusia "Inovácie v oblasti zdravej výživy"